- Early Booking – Kusadasi cu autocarul ! – Vara 2014 -

    Kusadasi – Vara 2014

 Turcia reprezinta trecerea intre Europa si Asia reflectand ambele identitati. Turcia este o tara foarte potrivita pentru petrecerea vacantei si pentru turism in general. Daca vizitati Turcia nu puteti pleca fara sa vedeti Pamukkale, o minune naturala unica si va va lasa o impresie de neuitat. Este o retea bizara de fantastice formatiuni stancoase stalactitice in aer liber si izvoare termale, numele sau insemnand “Castelul de bumbac”. 

Kusadasi (sau insula pasarilor) este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai importante si frumoase statiuni turcesti. Numeroasele plaje cu nisip fin si ape calde si cristaline confera o atmosfera linistita. Cea mai cunoscuta sic ea mai vizitata plaja este “Kadinlar Denizli” (Plaja doamnelor). Windsurfing, ski-nautic, croaziere, volei sunt cateva alegeri din multitudinea de activitati pe care le puteti face pentru a va relaxa in concediu. Dupa lasarea serii, statiunea se trezeste brusc iar  cafenelele si restaurantele aflate de-o parte si de alta a bulevardului cu palmieri, devin neincapatoare.

Daca ajungeti in Kusadasi nu puteti rata o excursie la Efes, unul dintre cele mai frumoase orase antice din Europa. Orasul a fost construit in anul 3000 I.Hr, iar pe vremuri, aici se afla una dintre cele 7 minuni ale lumii: Templul lui Artemis. La 10 km de orasul Efes se afla casa Fecioarei Maria, un bine cunoscut loc de pelerinaj. 

Kusadasi este un adevarat paradis pentru shopping. De la suveniruri, condimente, cermice, la covoare, haine pana la geci din piele, in Marele Bazaar din Kusadasi veti gasi ceva pe placul fiecaruia. Tot pentru cumparaturi puteti merge in orasul Soke, nu departe de Kusadasi, aici veti gasi 4 outlet-uri, de unde puteti achizitiona o gama larga de articole vestimentare si nu numai, de la cele mai renumite branduri.

Vacanta dumneavoastra nu se poate termina fara sa vedeti si sa participati la o seara turceasca, noi va recomandam sa mergeti in centru la vechiul castel ottoman, Kervansaray. Aici veti avea parte de o superba seara traditionala ce cuprinde si dansuri populare turcesti si belly dance.

 

De la 139 eur Kusadasi 9 zile / 7 nopti

pentru detalii Click aici

 

Atentie!!! Tarifele pot suferi modificari in functie de taxele de aeroport si gradul de ocupare al hotelurilor. Locurile sunt limitate! Agentia Voyager isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati ofertele de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare. Va multumim

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Data plecare (Check-in)

Data sosire (Check-out)

Statiune

Unitate de cazare

Nr. adulti

Nr. copii si data nasterii

Tip masa

Tip transport

Url

Title

Intrebarile Dvs:

Please leave this field empty.