- Circuit si Pelerinaj in Grecia si Bulgaria – Sf Nectarie -

 

Grecia si Bulgaria

Circuit si Pelerinaj

 

Sf. Nectarie, Sf Efrem cel Nou si Complexul Monahal Meteora

 

7 zile / 6 nopti

Riviera Olimpului, Meteora, Insulele Eghina si Evia, Canalul Corint, Athena, Nea Makri, Salonic, Cascadele de la Edessa

 

 

Data de plecare: 23 mai 2015

 

ZIUA 1: Plecare din Brasov ora 08.00 spre Grecia. Cazare in zona Riviera Olimpului, hotel 3*.

ZIUA 2: Mic dejun. Dimineata pornim spre complexului Monahal Meteora, unde se viziteaza doua din celebrele manastiri: Marele Meteor si Manastirea Sf. Stefan. Scurta oprire la atelierul  de Icoane Bizantine! Plecare spre  Athena, traversare cu ferry-boatul din Portul Pireu catre Insula Eghina, unde se afla Moastele Sfantului Nectarie Taumaturgul. Cazare.

ZIUA 3:Mic dejun. Vizita la Manastirea Sf Nectarie si bisericile Sf Stefan si Sf Ecaterina. Revenim pe continent si in drum spre Athena facem un ocol pentru a vedea canalul Corint. Vizita la Manastirea Sf. Mare Mucenic si tamaduitor de boli grave – Efrem cel Nou din Nea Makri. Sosim in Athena. Timp liber pentru plimbari si shopping. Seara cazare

Ziua 4: Mic dejun Athena, capitala a Republicii Elene de astazi, este un simbol al Greciei Antice! Facem un tur panoramic de oras: Complexul Acropole, Dealului Likavetus, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Piata Omonia. Parasim Atena cu destinatia Patras, unde vizitam Catedrala Sf. Andrei unde se afla capul si crucea Sf. Apostol Andrei. Spre seara timp liber pentru shopping  Athena. Cazare Athena, hotel 3*.

ZIUA 5: Mic dejun. Deplasare spre insula Evia, unde se afla Biserica cu Moastele Sfantului Ioan Rusul. Vizitarea Manastirii Cuviosul David Batranul. Traversare cu ferry-boatul la Manastirea Kato Xenia, unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului si multe alte Sfinte Moaste. Oprire pe Valea Tempi la M-rea Sf. Mc. Paraschevi care adaposteste izvorul tamaduitor al bolilor de ochi. Cazare in zona Riviera Olimpului la hotel 3*.

ZIUA 6: Mic dejun. Vizitarea fermecatoarelor cascade de la Edessa. Ne indreptam apoi spre Manastirea Suroti langa Salonic, unde se afla Mormantul Sf. Paisie Aghioritul si Moastele Sf. Arsenie Capadocianul, Manastirea Sf. Dimitrie unde se află moaştele Sf. Dimitrie Izvorâtorul de Mir si tur panoramic al orasului Salonic – Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, B-dul Egnatia, B-dul Expozitiei,Turnul Alb, P-ta Aristotel, statuile ecvestre Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Cazare in zona Riviera Olimpului la hotel 3*.

ZIUA 7: Mic dejun. Optional si in functie de vreme – 35eur / pers grup minim 15pax) cu o Croaziera in jurul Muntelui Athos, Plecare spre Romania si sosire in functie de trafic si formalitatile vamale

 

 

 

285 eur autocar din Brasov  

 

Tariful include:

–          Transport autocar Romania-Grecia-Romania conform itinerariului

–          6 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3* pe perioada circuitului in Grecia

–          Tur panoramic Salonic si Athena

–          Taxele de statiune si oras in Grecia

 

Tariful nu include:

–          Taxa de ferryboat 30 eur

–          Taxele de intrare la obiectivele turistice

–          Bacsisuri pentru receptioneri sofer si ghid 10eur

 

Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.

–          Tariful este calculat pentru un număr minim de 15 persoane.

 

NOTA:Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, dar care nu afecteaza cu nimic tariful si programul turistic.

 

 

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Data plecare (Check-in)

Data sosire (Check-out)

Statiune

Unitate de cazare

Nr. adulti

Nr. copii si data nasterii

Tip masa

Tip transport

Url

Title

Intrebarile Dvs:

Please leave this field empty.